Uniek ledenvoordeel bij Health & Sports Club Valkencourt

Haal meer uit uw lidmaatschap. Health & Sports Club Valkencourt heeft voor haar leden een uniek ledenvoordeel-programma. Hierdoor wordt u nog meer gestimuleerd om aan uw gezondheid te komen werken. Health & Sports Club Valkencourt is continue bezig dit voordeelprogramma uit te breiden. Hierdoor wordt sporten bij Health & Sports Club Valkencourt steeds voordeliger!

Maak gebruik van:
– Zonnebank reserveren
– Korting op uw zorgverzekering
– Spaarprogramma
– Gratis film-DVD’s lenen
Yogalessen tegen gereduceerd tarief

Het hele jaar door een gezond kleurtje

Health & Sports Club Valkencourt beschikt over twee zonnebanken, zodat u ook in de winterperiode een gezond kleurtje kunt behouden. De zonnebank kan gratis gebruikt worden door onze leden en voor onze Turbo bruiner vragen wij een geringe bijbetaling. De lampen worden regelmatig vervangen waardoor de capaciteit niet verloren zal gaan. Haal uw muntjes voor het gebruik af aan de Receptie. Let op: de zonnebank is voor leden vanaf 18 jaar. Reserveer direct via de module onderaan de pagina!

Gemiddeld €100 korting op uw zorgverzekering? Het kan als lid van Valkencourt!

Wij hebben als Club bij verschillende zorgverzekeraars een korting kunnen afdwingen middels een zorgcollectief op de maandelijks te betalen zorgpremie. U als lid van de Club, kunt daar gebruik van maken zonder dat er iets wijzigt aan uw zorgverzekering! De korting verschilt per zorgverzekeraar en kan oplopen tot meer dan €100 per jaar.

U ontvangt deze korting door het aanmeldformulier op te vragen aan onze Receptiebalie en ingevuld in te leveren. De verwerking hiervan zal maximaal één kalendermaand zijn.

Kortingspercentage per zorgverzekeraar vanaf 01-01-2016**:

Zorgverzekeraar Basis Aanvullend
Delta Lloyd 5% 8%
Menzis 5% 7%
OHRA 8,8% 5%
ONVZ 3% 7%
VGZ* 6% 9%
Zilveren Kruis 5% 8%

* De collectieve kortingsregelingen zijn bij VGZ niet van toepassing voor de zgn. doelgroep pakketten en de tandartskostenverzekering.
** Eventuele wijzigingen en fouten in de verstrekte informatie voorbehouden.

De korting komt te vervallen wanneer u het lidmaatschap van Health & Sports Club Valkencourt beëindigt. Voor vragen omtrent uw zorgverzekering en polis verwijzen wij u naar uw zorgverzekeraar.

Sport mee voor leuke cadeau’s!

Loyaliteit aan uzelf en aan de Club mag beloond worden! Wij bieden daarom een GRATIS spaarsysteem aan dat een extra stimulans biedt om te komen sporten. Aan onze Receptiebalie kunt u uw unieke klantcode opvragen om de registratie op robo-coach.nl in orde te maken. Zo spaart u elke keer dat u komt sporten automatisch ‘’Clubpoints’’ wanneer u incheckt met uw Clubkey. Deze Clubpoints kunt u inwisselen tegen leuke cadeau’s.

U kunt extra Clubpoints verdienen door in de online agenda uw sportmoment kenbaar te maken, uw online doelen te behalen en de gegevens van uw Healthcheck online in te voeren.

Clubpoints niet langer inwisselen? Dan kunt u zich afmelden door een mail te sturen met uw naam + ‘afmelden’ naar helpdesk@robo-coach.nl. Wanneer uw lidmaatschap wordt beëindigd wordt uw profiel automatisch offline gezet en vervallen alle gespaarde Clubpoints.

Klik hier om door te gaan naar de website van robo-coach.

Leen gratis film-DVD’s

Naast inspanning vinden wij ook ontspanning belangrijk. Onze leden kunnen dan ook gratis gebruik maken van de DVD uitleenservice. Van thrillers en actie tot rom-coms en kinderfilms, wij hebben voor elk wat wils. Wist u dat er maandelijks 5 nieuwe films bijkomen? Omdat u de DVD drie dagen mag lenen, kunt u uw eigen ontspannen filmmoment kiezen.

Kom volledig tot rust tijdens een yogales

Wilt u na een drukke dag weer helemaal tot rust komen? Wilt u flexibiliteit en kracht opbouwen, terwijl u werkt aan uw innerlijke rust. Health & Sports Club Valkencourt onderhoudt een intensieve samenwerking met Yogaschool Valkenswaard, dit houdt in dat u als lid van Health & Sports Club Valkencourt tegen een sterk gereduceerd tarief deel kunt nemen aan het diverse aanbod op het gebied van Body & Mind lessen als: Hatha Yoga, Pilates, Mind-in-Balance, Yin Yoga enzovoorts. Na afloop nog even gebruik maken van onze uitgebreide Wellness faciliteiten en u voelt zich weer als herboren! Een les reserveren? Maak gebruik van onderstaande module!

 
Neem contact op