Individueel fitness

Onze fitness is van alle gemakken voorzien en ingericht met Technogym apparatuur. Wilt u afvallen, conditie opbouwen, stress verlagen, sterker of fitter worden? Wat uw wensen ook zijn, onze coaches staan voor u klaar. Zij helpen u graag met het bereiken van uw doelen! En dat gaat bij Health & Sports Club Valkencourt verder dan alleen het opstellen van een trainingsschema. Wij helpen u middels ons 100 dagen begeleidingstraject waarin u volledig wegwijs wordt gemaakt in de wijze om efficiënt en met plezier te sporten.

Wij helpen u om sporten en gezondheid in te passen in uw huidige levensstijl. Een gezonde levensstijl is meer dan alleen sporten en bestaat volgens ons uit voldoende beweging, gezonde voeding en voldoende ontspanning. Alles wordt afgestemd op uw wensen. U krijgt zowel begeleiding bij de aanvang van uw lidmaatschap als wanneer u reeds enige tijd bij ons sport. Wilt u meer informatie of een proefles? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op!

 

Health & Sports Club Valkencourt in Valkenswaard is dé plek voor individueel fitnessgroepsfitness, en personal training. Bij Health & Sports Club Valkencourt bent u verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om u uw doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met 2 Proefweken Fitness*.

*Bij 2 weken niet goed geld terug garantie bij inschrijving

Contact

Health & Sports Club Valkencourt
Pastoor Heerkensdreef 15
5552 BG Valkenswaard

040 204 18 85
Workshop “De 5 Tibetaantjes”

Workshop “De 5 Tibetaantjes”

Geplaatst op: 2019-09-02

“Nam u uzelf vanmorgen ook weer voor om vanavond vroeg uw bed in te duiken omdat u weer eens futloos wakker werd?” “Heeft u uw middagdip ook weer met een suikerbom proberen te bestrijden?”...

Lees meer Meer nieuws
Zumba Workshop

Zumba Workshop

Geplaatst op: 2019-06-18

Wilt u ook 2 uurtjes de heupen los gooien en dansen met onze top Zumba instructeurs?

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.