Personal Training

PT gaat nog een stapje verder dan het reguliere fitness traject. Een personal trainer heeft gedurende uw hele training alle aandacht voor u en uw doelstellingen. Het is 1 op 1 begeleiding, waarbij één van onze personal trainers een training en voedingsadvies op maat maakt, de hele training bij u blijft, u motiveert en u daarnaast ook buiten de Club blijft ondersteunen. Een Personal training traject is vooral interessant voor mensen die net dat extra duwtje in de rug nodig hebben om hun doelstellingen te behalen. Daarnaast kan het uw bestaande training naar een hoger plan tillen!

Onze Personal Trainers zijn zeer flexibel en kunnen op verschillende tijden en plaatsen het trainingsprogramma verzorgen. Al onze Personal Trainers hebben een reeks aan opleidingen afgerond!
PT wordt in onze club echter ook mogelijk gemaakt voor twee-, drie- of zelfs viertallen. Hierdoor wordt een echte Personal Training dus bereikbaar voor iedereen, met als ultiem doel de realisatie van uw trainingsdoelstelling!

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over Personal Training

 

Health & Sports Club Valkencourt in Valkenswaard is dé plek voor individueel fitnessgroepsfitness, en personal training. Bij Health & Sports Club Valkencourt bent u verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om u uw doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met 2 Proefweken Fitness*.

*Bij 2 weken niet goed geld terug garantie bij inschrijving

Contact

Health & Sports Club Valkencourt
Pastoor Heerkensdreef 15
5552 BG Valkenswaard

040 204 18 85
Biocircuit

Biocircuit

Geplaatst op: 2019-05-15

Nu bij Valkencourt: Biocircuit. Dit circuit biedt een training op maat waarmee je je fitnessdoelen in korte tijd bereikt.

Lees meer Meer nieuws
Workshop Tibetaanse Yoga

Workshop Tibetaanse Yoga

Geplaatst op: 2019-05-10

De Vijf Tibetanen hebben een vitaliserende werking op zowel uw lichamelijke als mentale conditie. Ze worden daarom ook wel de vijf verjongingsrituelen genoemd.

Lees meer Meer nieuws