Personal Training

PT gaat nog een stapje verder dan het reguliere fitness traject. Een personal trainer heeft gedurende uw hele training alle aandacht voor u en uw doelstellingen. Het is 1 op 1 begeleiding, waarbij één van onze personal trainers een training en voedingsadvies op maat maakt, de hele training bij u blijft, u motiveert en u daarnaast ook buiten de Club blijft ondersteunen. Een Personal training traject is vooral interessant voor mensen die net dat extra duwtje in de rug nodig hebben om hun doelstellingen te behalen. Daarnaast kan het uw bestaande training naar een hoger plan tillen!

Onze Personal Trainers zijn zeer flexibel en kunnen op verschillende tijden en plaatsen het trainingsprogramma verzorgen. Al onze Personal Trainers hebben een reeks aan opleidingen afgerond!
PT wordt in onze club echter ook mogelijk gemaakt voor twee-, drie- of zelfs viertallen. Hierdoor wordt een echte Personal Training dus bereikbaar voor iedereen, met als ultiem doel de realisatie van uw trainingsdoelstelling!

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over Personal Training

 

Health & Sports Club Valkencourt in Valkenswaard is dé plek voor individueel fitnessgroepsfitness, en personal training. Bij Health & Sports Club Valkencourt bent u verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om u uw doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met 2 Proefweken Fitness*.

*Bij 2 weken niet goed geld terug garantie bij inschrijving

Contact

Health & Sports Club Valkencourt
Pastoor Heerkensdreef 15
5552 BG Valkenswaard

040 204 18 85
Workshop “De 5 Tibetaantjes”

Workshop “De 5 Tibetaantjes”

Geplaatst op: 2019-09-02

“Nam u uzelf vanmorgen ook weer voor om vanavond vroeg uw bed in te duiken omdat u weer eens futloos wakker werd?” “Heeft u uw middagdip ook weer met een suikerbom proberen te bestrijden?”...

Lees meer Meer nieuws
Zumba Workshop

Zumba Workshop

Geplaatst op: 2019-06-18

Wilt u ook 2 uurtjes de heupen los gooien en dansen met onze top Zumba instructeurs?

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.