Beweeg slim, Eet slim, Denk slim

Het ontwikkelen en behouden van een gezonde leefstijl willen we allemaal. We starten ermee om verschillende redenen: afvallen, onszelf fit voelen of ”lekker in uw vel” zitten. Om dit te kunnen bereiken moet u verschillende aspecten aanpakken. Meer beweging en gezonder eten zijn aandachtspunten, maar de echte uitdaging zit in het vinden en behouden van de motivatie om het te blijven doen. Slim in balans is het totaalpakket, welke u bij elke stap naar uw ultieme doel een hand toereikt.

In een 10 wekentraject gaan we met een kleine groep samen onze doelen bereiken. Er wordt 10 keer samen gesport onder begeleiding van een beweegcoach. Daarnaast sport u zelfstandig 2 keer per week op een door u gekozen moment. Wekelijks vindt er ook een voedingsvoorlichting plaats gepresenteerd door onze diëtist, waarbij u de kennis wordt toegereikt over wat en hoe veel u moet eten, maar ook waar liggen uw persoonlijke knelpunten. Wat te doen bij feestjes, uit eten of een vakantie. Aansluitend ontvangt u een werkmap met dagmenu’s, recepten en handvatten om af te vallen of simpelweg gezond te eten.

 

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze diëtist via demi@valkencourt.nl

Contact

Health & Sports Club Valkencourt
Pastoor Heerkensdreef 15
5552 BG Valkenswaard

040 204 18 85
Workshop Bier Yoga

Workshop Bier Yoga

Geplaatst op: 2019-01-28

Begin Ontspannen aan de Carnaval met BierYoga Onze Yogadocent Susan nodigt u uit om de uurkes vuurafgoand aan carnaval bij ons op de Club in te luiden met een workshop BierYoga! Deze nieuwe hype in Yogalan...

Lees meer Meer nieuws
Health & Sportsclub Valkencourt op Tv

Health & Sportsclub Valkencourt op Tv

Geplaatst op: 2019-01-15

Vanaf zondag 20 januari presenteert RTL 4 het nieuwe seizoen van De Beste van Nederland. In de special “RTL Viert de goede voornemens” laten verschillende sportspecialisten zien hoe je goede voornemens...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.