Beweeg slim, Eet slim, Denk slim

Het ontwikkelen en behouden van een gezonde leefstijl willen we allemaal. We starten ermee om verschillende redenen: afvallen, onszelf fit voelen of ”lekker in uw vel” zitten. Om dit te kunnen bereiken moet u verschillende aspecten aanpakken. Meer beweging en gezonder eten zijn aandachtspunten, maar de echte uitdaging zit in het vinden en behouden van de motivatie om het te blijven doen. Slim in balans is het totaalpakket, welke u bij elke stap naar uw ultieme doel een hand toereikt.

In een 10 wekentraject gaan we met een kleine groep samen onze doelen bereiken. Er wordt 10 keer samen gesport onder begeleiding van een beweegcoach. Daarnaast sport u zelfstandig 2 keer per week op een door u gekozen moment. Wekelijks vindt er ook een voedingsvoorlichting plaats gepresenteerd door onze diëtist, waarbij u de kennis wordt toegereikt over wat en hoe veel u moet eten, maar ook waar liggen uw persoonlijke knelpunten. Wat te doen bij feestjes, uit eten of een vakantie. Aansluitend ontvangt u een werkmap met dagmenu’s, recepten en handvatten om af te vallen of simpelweg gezond te eten.

 

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze diëtist via demi@valkencourt.nl

Contact

Health & Sports Club Valkencourt
Pastoor Heerkensdreef 15
5552 BG Valkenswaard

040 204 18 85
Biocircuit

Biocircuit

Geplaatst op: 2019-05-15

Nu bij Valkencourt: Biocircuit. Dit circuit biedt een training op maat waarmee je je fitnessdoelen in korte tijd bereikt.

Lees meer Meer nieuws
Workshop Tibetaanse Yoga

Workshop Tibetaanse Yoga

Geplaatst op: 2019-05-10

De Vijf Tibetanen hebben een vitaliserende werking op zowel uw lichamelijke als mentale conditie. Ze worden daarom ook wel de vijf verjongingsrituelen genoemd.

Lees meer Meer nieuws