Oprechte en persoonlijke begeleiding met een Fitcoach

Iedereen heeft een persoonlijk doel om te sporten. Of het nu de wil is om af te vallen, het verbeteren van uw uithoudingsvermogen of het ontspannen sporten met een uitdagend programma. Oprechte en persoonlijke begeleiding van een Fitcoach maakt daarbij vaak het verschil bij het bereiken van uw doelen. Onderzoek wijst uit dat sporten op een motiverend en persoonlijk afgestemd programma een beter resultaat oplevert. Bovendien zijn leden die begeleid worden beter in het krijgen en vasthouden van een vaste routine in het sporten. Daarom kunt u bij ons altijd onder begeleiding aan de slag.

Waarom een Fitcoach

Samen stelt u uw doelstellingen vast en aan de hand hiervan wordt er een stappenplan uitgezet. Om uw progressie te monitoren is er regelmatig contact tussen u en uw Fitcoach. Zo weet u dat u effectief en doelgericht aan het trainen bent en brengt u variatie in uw programma. Op deze wijze bent u zeker van het behalen van uw doelstelling en volgt u het programma waar u het meest plezier aan beleeft!

Onze Fitcoaches zijn gediplomeerde professionals die u kunnen helpen met trainingsprogramma’s zolang u wenst. Ook wanneer u reeds zelfstandig traint en behoefte heeft aan begeleiding kunt u altijd bij onze Fitcoaches terecht.

Neem contact op