Effectief en functioneel trainen met
Small Group Fitness

Wilt u in een korte tijd een volwaardige fitnesstraining doen? Volg dan één van onze trainingen in Small Group Fitness. U traint hierbij 30 minuten in een kleine groep (tot 12 deelnemers) onder begeleiding van één van onze Fitcoaches! Deze trainingen zijn zeer effectief, functioneel en ook bijzonder geschikt voor mensen die optimaal willen trainen in een kortere tijd!

Deze functionele fitnesstrainingen worden dagelijks gegeven op de fitnessvloer (Core & Balance) en zijn voor u als Clublid vrij toegankelijk. U maakt tijdens deze trainingen geen gebruik van traditionele fitness apparatuur maar traint vaak met uw eigen lichaamsgewicht of met materialen als TRX, Bosu of Gymballen. Hierdoor traint u meerdere spiergroepen tegelijkertijd waardoor u sneller resultaat boekt. Kortom u wordt supersnel super fit!

Small Group Fitness vs. individueel trainen

Door de begeleiding van de instructeur en het feit dat men in een groep traint is de motivatie en het plezier tijdens de training hoog. Dit gecombineerd met een frequentere correctie op de uitvoering zorgt voor effectievere trainingsresultaten. Er worden dagelijks Small Group Fitness programma’s aangeboden. De trainingen duren zo’n 30 minuten per keer.

Neem contact op