Groepsfitness

Bij Health & Sports Club Valkencourt kun je wekelijks maar liefst 100 groepslessen per week volgen! Uniek binnen de regio en voor elk wat wils. Bevalt een les niet? Dan stap je gewoon over naar een andere, bij ons geen enkel probleem!

Weten wanneer jouw favoriete groepsles is?

Naast de bekende groepslessen als BodyPump en Zumba, bieden wij jou ook een groot aantal Body & Mind lessen aan zoals Yoga en Pilates. Daarnaast kan je meedoen met één van onze Spinning lessen, sporten in ons zwembad tijdens onze Aquarobics lessen en tot het uiterste gaan in een van onze High Intensity lessen.

Herken jij jezelf in één van de volgende zinnen? 

  • Ik vind het fijn dat een instructeur mij motiveert en stimuleert om net dat beetje extra te doen.
  • Ik sport graag in een groep
  • Ik sport graag op muziek
  • Ik houd van veel variatie

Je kan jouw lessen ook 
gemakkelijk bijhouden via de app!

Vragen?

We bellen je graag even om ze te bespreken!

fysiotherapie valkenswaard