Virtuele groepslessen on demand bij Valkencourt in Valkenswaard

Uw favoriete groepsles volgen wanneer het u uitkomt? Dat kan met de Virtual On Demand Player bij Valkencourt. Bijna de gehele dag kunt u kiezen uit een ruim aanbod virtuele groepslessen dat regelmatig geüpdatet wordt. Met een eenvoudige druk op de knop bepaalt u zelf:
– Welke les u wilt volgen
– Het niveau van de les
– De duur van de les (60, 30 of 15 min.)

Studio 3 is compleet ingericht om van de virtuele groepslessen gebruik te kunnen maken. De Virtual On Demand Player hangt naast de deur van de studio. Het scherm is centraal in de studio geplaatst waardoor u bij meerdere deelnemers de les goed kunt volgen. Daarnaast zijn de benodigde trainingsmaterialen aanwezig in de studio.

Benieuwd naar de beschikbaarheid? Klik hier om naar het groepslesrooster te gaan.

 

Een greep uit het lesaanbod:

ClubJoy Power® is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. ClubJoy Power® is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie & kracht.

ClubJoy Cycle® is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan zijn conditie. Het is een van onze populairste programma’s. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge mate van vetverbranding. Heerlijke muziek zorgt voor extra energie tijdens de training. Wij hebben de Cycle uitgebreid met extra virtuele routes waaronder de Alpe d’Huez en de Amstel Gold Race.

ClubJoy Yoga® is een training waarin je werkt aan de balans tussen lichaam en geest. Fitheid is meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De basis van ClubJoy Yoga® ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen.

ClubJoy Step® is een training waarbij je een in hoogte verstelbaar bankje (een step) gebruikt om op en af te stappen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge vetverbranding. Iedere les stap je regelmatig de step op en af! Op aanstekelijke muziek werk je aan je conditie.

Xcore® is een training waarbij u gebruik maakt van de Xco-Trainer. Met de Xco-Trainer traint u op een veilige en effectieve manier uw buik-, rug-, been- en armspieren. Sporten met de Xco-Trainer is: Spierversteviging, figuurverbetering, conditietraining, verbranding calorieën, stabiliteit en flexibiliteit, de ideale core training, verbetering lichaamshouding en ook heel veel fun! De Xco trainer is af te halen bij de receptie.

Neem contact op