Health & Wellness

Health

Soms nemen we het voor vanzelfsprekend aan dat we dagelijks opstaan zonder pijn, kunnen bewegen zonder beperkingen en ons vitaal en levenslustig voelen. Pas wanneer een blessure of ziekte ontstaat beseffen we dat ons belangrijkste bezit onze gezondheid is en dat we daar voor moeten zorgen. Voor ons als Health & Sports Club is uw gezondheid onze uitdaging.

Health & Sports Club Valkencourt helpt u weer gezond en vitaal te worden wanneer u dat niet bent en wij helpen u ook gezond en vitaal te blijven wanneer u dat wel bent. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Wellness

Genoeg aan inspanning gedaan? Dan is het nu tijd om uzelf heerlijk te verwennen en gebruik te maken van onze luxe Wellness voorzien van een zwembad, diverse sauna’s een Turks stoombad en een whirlpool. In de zomer is het heerlijk vertoeven op ons zonneterras. Wilt u in de winter toch een zomers kleurtje? Health & Sports Club Valkencourt biedt u dan de mogelijkheid om gebruik te maken van de zonnebank en/of turbobruiner. Bent u geen lid? Dan kunt u met een dagpas toch gebruik maken van onze faciliteiten. Zo kunt u ontspannen in de sauna’s en vrij zwemmen naast de deur.

Interesse in ons Health & Wellness aanbod? Vul dan onderstaand formulier in.

Contact

Health & Sports Club Valkencourt
Pastoor Heerkensdreef 15
5552 BG Valkenswaard

040 204 18 85
Workshop “De 5 Tibetaantjes”

Workshop “De 5 Tibetaantjes”

Geplaatst op: 2019-09-02

“Nam u uzelf vanmorgen ook weer voor om vanavond vroeg uw bed in te duiken omdat u weer eens futloos wakker werd?” “Heeft u uw middagdip ook weer met een suikerbom proberen te bestrijden?”...

Lees meer Meer nieuws
Zumba Workshop

Zumba Workshop

Geplaatst op: 2019-06-18

Wilt u ook 2 uurtjes de heupen los gooien en dansen met onze top Zumba instructeurs?

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.