Health & Wellness

Health

Soms nemen we het voor vanzelfsprekend aan dat we dagelijks opstaan zonder pijn, kunnen bewegen zonder beperkingen en ons vitaal en levenslustig voelen. Pas wanneer een blessure of ziekte ontstaat beseffen we dat ons belangrijkste bezit onze gezondheid is en dat we daar voor moeten zorgen. Voor ons als Health & Sports Club is uw gezondheid onze uitdaging.

Health & Sports Club Valkencourt helpt u weer gezond en vitaal te worden wanneer u dat niet bent en wij helpen u ook gezond en vitaal te blijven wanneer u dat wel bent. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Wellness

Genoeg aan inspanning gedaan? Dan is het nu tijd om uzelf heerlijk te verwennen en gebruik te maken van onze luxe Wellness voorzien van een zwembad, diverse sauna’s een Turks stoombad en een whirlpool. In de zomer is het heerlijk vertoeven op ons zonneterras. Wilt u in de winter toch een zomers kleurtje? Health & Sports Club Valkencourt biedt u dan de mogelijkheid om gebruik te maken van de zonnebank en/of turbobruiner. Bent u geen lid? Dan kunt u met een dagpas toch gebruik maken van onze faciliteiten. Zo kunt u ontspannen in de sauna’s en vrij zwemmen naast de deur.

Interesse in ons Health & Wellness aanbod? Vul dan onderstaand formulier in.

Contact

Health & Sports Club Valkencourt
Pastoor Heerkensdreef 15
5552 BG Valkenswaard

040 204 18 85
Biocircuit

Biocircuit

Geplaatst op: 2019-05-15

Nu bij Valkencourt: Biocircuit. Dit circuit biedt een training op maat waarmee je je fitnessdoelen in korte tijd bereikt.

Lees meer Meer nieuws
Workshop Tibetaanse Yoga

Workshop Tibetaanse Yoga

Geplaatst op: 2019-05-10

De Vijf Tibetanen hebben een vitaliserende werking op zowel uw lichamelijke als mentale conditie. Ze worden daarom ook wel de vijf verjongingsrituelen genoemd.

Lees meer Meer nieuws