Slim en verantwoord afvallen in Valkenswaard

Overgewicht is momenteel de grootste “epidemie” in de Westerse beschaving. Meer dan de helft van de bevolking kampt in meer of mindere mate met overgewicht. Daarnaast heeft een groot deel van de Nederlands bevolking last van diverse kwalen/ziektes waarvan men de oorzaak niet kan herleiden.

Voeding wordt steeds meer gemaakt vanuit industriële processen en bevat steeds minder puur natuurlijke voedingsbronnen. De kunstmatig toegebrachte ingrediënten en de toenemende drang naar (overdadige) luxe en genot zorgen dat de beschaafde mens steeds ongezonder gaat leven met alle gevolgen voor de gezondheid van dien.

Health & Sports Club Valkencourt pretendeert niet DE oplossing hiervoor te hebben maar, heeft wel een totaal programma waarbij op een verantwoorde wijze en met enige vorm van zekerheid, het gewicht en de gezondheid weer op een verantwoord niveau wordt gebracht en wordt gehouden.

Leef Slim Stofwisselingskuur

Health & Sports Club Valkencourt introduceert Leef Slim, een totaal programma dat bestaat uit 3 segmenten; Beweeg Slim, Denk Slim en Eet Slim.

Onderdeel van dit programma is de Stofwisselingskuur van Leefslim;

De Stofwisselingskuur is vooral bedoeld voor mensen die snel resultaat willen, voor mensen die overgewicht hebben waarbij resultaat in de beginfase belangrijk is voor de motivatie en/of voor mensen die hun gezondheid en vitaliteit en leefstijl willen verbeteren. Daarnaast biedt de stofwisselingskuur de mogelijkheid om een licht te werpen op de “vage gezondheidskwaaltjes” waarmee men tegenwoordig regelmatig te kampen heeft.

Tijdens de maandelijkse informatie bijeenkomsten bij Health & Sports Club Valkencourt informeren wij u graag wat deze kuur voor u en de mensen in uw omgeving kan betekenen.

Gratis informatie bijeenkomsten

Deze gratis informatie bijeenkomsten in 2017 vinden plaats van 19.30 tot 21.00 uur op de volgende data;

Woensdag 4 oktober
Woensdag 1 november
Woensdag 6 december

en zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van Health & Sports Club Valkencourt.

Aanmeldingen voor deze bijeenkomst zijn mogelijk door een mail te sturen naar leefslim@valkencourt.nl of te bellen naar 040-2041885.

Neem contact op