ABC zwemmen in Valkenswaard en Dommelen

Is uw kind al bijna vier en een half, geef hem of haar dan op voor het ABC zwemmen.

ABC zwemmen bij Health & Sports Club Valkencourt staat voor een speelse en kindvriendelijke manier van leren zwemmen. Alles start met een goede communicatie naar de ouders en er is veel aandacht voor deskundige begeleiding van uw kind(eren).

De inhoud van de zwemlessen bij Health & Sports Club Valkencourt is optimaal aangepast aan de moderne inzichten over het (motorisch) leren van jonge kinderen. Daarom starten wij onze lessen meteen in diep(er) water en wordt er vanaf het begin een ongedeelde opleiding aangeboden, waarbij ook al in de eerste periode van de zwemles oefeningen gedaan worden ten aanzien van duiken, onder water zwemmen en survival.
Mede daarom zwemmen alle kinderen bij Health & Sports Club Valkencourt met de Easyswim als hulpmiddel bij de zwemles in plaats van de traditionele drijfmiddelen (bandjes, kurkjes). De Easyswim is een zwempak voor jongens en meisjes met hierin verwerkte drijvers (schouders-borst-rug) waarbij het kind veilig en gemakkelijker kan bewegen in het water. De drijfmiddelen worden stapsgewijs verminderd naarmate uw kind beter kan zwemmen.

Reguliere zwemlessen

De reguliere zwemlessen bestaan uit groepjes van maximaal 9 kinderen en de zwemlessen duren 50 minuten per keer. De tarieven bedragen:
€ 32,50 per maand (indien uw kind lid is van Health & Sports Club Valkencourt)
€ 42,50 per maand (indien uw kind geen lid is van Health & Sports Club Valkencourt)

Zwemles in kleine groepen

Heeft uw kind meer persoonlijke aandacht nodig? Geef hem of haar dan op voor onze kleine groepen. Deze lessen duren 30 minuten per keer, zodat de concentratie optimaal is. De groepen bestaan uit maximaal 3 kinderen en er wordt twee keer per week gezwommen. Daarnaast is het zwemtraject (door de intensieve begeleiding) aanzienlijk korter. Er zijn mogelijkheden voor kinderen met een verstandelijke of motorische beperking. De tarieven bedragen:
€ 105 per maand (indien uw kind lid is van Health & Sports Club Valkencourt)
€ 125 per maand (indien uw kind geen lid van Health & Sports Club Valkencourt

Onze zwemlessen en diploma’s zijn erkend door Zwemonderwijs Nederland. Hoe lang het duurt voordat het zwemdiploma A, B of C wordt gehaald, verschilt per kind. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!

Bekijk hier het overzicht diplomazwemmen.

Bekijk hier het betalingsoverzicht en de vakanties zwemlessen.

Neem contact op