Ledenvoordeel

Health & Sports Club Valkencourt wil haar leden graag belonen. Ben jij lid van Health & Sports Club Valkencourt en loopt jouw zorgverzekering bij één van de deelnemende zorgverzekeraars? Vul dan onderstaand formulier in om korting te krijgen op jouw zorgverzekering!
Wij zetten de voordelen nog even op een rijtje:

  • Je blijft gewoon bij uw huidige verzekeraar
  • Je behoudt de huidige zorgpolis
  • Gezondheidsvragen zijn niet van toepassing
  • Er verandert niets aan jouw manier van declareren
  • Korting geldt voor alle premiebetalende gezinsleden

Je kunt per polis slechts 1 keer gebruik maken van een collectiviteitsregeling. Dus mocht je al collectiviteitskorting ontvangen, dan kom je helaas niet meer in aanmerking voor deze korting.

De korting komt te vervallen wanneer je het lidmaatschap van Health & Sports Club Valkencourt beëindigt. Voor vragen omtrent jouw zorgverzekering en polis verwijzen wij je naar jouw zorgverzekeraar.

Voor deze actie werken we samen met onze partner Van Haaren & de Roo Financieel Adviseurs. Zij zijn beheerder van het collectief. Indien jouw aanvraag is geaccepteerd, wordt je gekoppeld aan Van Haaren & De Roo als intermediair. Er zal verder niets veranderen aan jouw polis, zorgverzekeraar en communicatie met jouw verzekeraar.

Zorgcollectief Health & Sports Club Valkencourt

Indien je nog geen gebruik maakt van een reeds bestaande collectiviteitskorting kun je gebruik maken van de onderstaande kortingen:

ZorgverzekeraarBasisAanvullend
Nationale Nederlanden4%10%
Menzis5%7%
OHRA**4%5%
ONVZ0%7%
VGZ*2%5%
CZ0%0%
Stad Holland
0%0%
Zorg Direct5%5%

Kun je gebruik maken van een collectief via de werkgever dan geldt de onderstaande korting:

ZorgverzekeraarBasisAanvullend
Nationale Nederlanden4%10%
Menzis5%9%
ONVZ4%10%
VGZ*4%10%
CZ2,5%10%
Zilveren Kruis2,5%10%
Zorg Direct5%7%

*De collectieve kortingsregelingen zijn bij VGZ niet van toepassing voor de zgn. doelgroep pakketten en de tandartskostenverzekering.
** De OHRA aanvullende verzekering kent geen korting op AV en TV Sterk