Health & Sportsclub Valkencourt op Tv

Vanaf zondag 20 januari presenteert RTL 4 het nieuwe seizoen van De Beste van Nederland. In de special “RTL Viert de goede voornemens” laten verschillende sportspecialisten zien hoe je goede voornemens om kerstkilo’s kwijt te raken vol kunt houden. 
Vlogger Lieke van der Plas is op pad gestuurd door RTL om bij verschillende sportscholen en personal trainers een kijkje te nemen. Zo ook bij Health & Sportsclub Valkencourt. De kijker thuis bepaalt wat hun favoriete vlog is door te stemmen op de website van De Beste van Nederland. 

Het nieuwe seizoen van ‘De Beste van Nederland’ start op Zondag 20 januari ca. 16.30 uur op RTL 4 met daarin de beste sportscholen en personal trainers. Na afloop kunnen kijkers de vlogs rustig terugkijken op RTL XL. Via de poll op www.rtl.nl/debestevannederland kan er direct gestemd worden.
De poll opent op Vrijdag 11 januari om 12.00 uur en sluit op Vrijdag 8 maart om 12.00 uur.

Dus ga naar de link en stem op Health & Sportsclub Valkencourt!

Contact

Health & Sports Club Valkencourt
Pastoor Heerkensdreef 15
5552 BG Valkenswaard

040 204 18 85
Workshop “De 5 Tibetaantjes”

Workshop “De 5 Tibetaantjes”

Geplaatst op: 2019-09-02

“Nam u uzelf vanmorgen ook weer voor om vanavond vroeg uw bed in te duiken omdat u weer eens futloos wakker werd?” “Heeft u uw middagdip ook weer met een suikerbom proberen te bestrijden?”...

Lees meer Meer nieuws
Zumba Workshop

Zumba Workshop

Geplaatst op: 2019-06-18

Wilt u ook 2 uurtjes de heupen los gooien en dansen met onze top Zumba instructeurs?

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.