Health & Sportsclub Valkencourt op Tv

Vanaf zondag 20 januari presenteert RTL 4 het nieuwe seizoen van De Beste van Nederland. In de special “RTL Viert de goede voornemens” laten verschillende sportspecialisten zien hoe je goede voornemens om kerstkilo’s kwijt te raken vol kunt houden. 
Vlogger Lieke van der Plas is op pad gestuurd door RTL om bij verschillende sportscholen en personal trainers een kijkje te nemen. Zo ook bij Health & Sportsclub Valkencourt. De kijker thuis bepaalt wat hun favoriete vlog is door te stemmen op de website van De Beste van Nederland. 

Het nieuwe seizoen van ‘De Beste van Nederland’ start op Zondag 20 januari ca. 16.30 uur op RTL 4 met daarin de beste sportscholen en personal trainers. Na afloop kunnen kijkers de vlogs rustig terugkijken op RTL XL. Via de poll op www.rtl.nl/debestevannederland kan er direct gestemd worden.
De poll opent op Vrijdag 11 januari om 12.00 uur en sluit op Vrijdag 8 maart om 12.00 uur.

Dus ga naar de link en stem op Health & Sportsclub Valkencourt!

Contact

Health & Sports Club Valkencourt
Pastoor Heerkensdreef 15
5552 BG Valkenswaard

040 204 18 85
Biocircuit

Biocircuit

Geplaatst op: 2019-05-15

Nu bij Valkencourt: Biocircuit. Dit circuit biedt een training op maat waarmee je je fitnessdoelen in korte tijd bereikt.

Lees meer Meer nieuws
Workshop Tibetaanse Yoga

Workshop Tibetaanse Yoga

Geplaatst op: 2019-05-10

De Vijf Tibetanen hebben een vitaliserende werking op zowel uw lichamelijke als mentale conditie. Ze worden daarom ook wel de vijf verjongingsrituelen genoemd.

Lees meer Meer nieuws