Workshop Bier Yoga

Begin Ontspannen aan de Carnaval met BierYoga

Onze Yogadocent Susan nodigt u uit om de uurkes vuurafgoand aan carnaval bij ons op de Club in te luiden met een workshop BierYoga! Deze nieuwe hype in Yogaland is een aanrader voor elke gemiddelde carnavalsvierder: Yoga onder het genot van een biertje.  Tijdens deze workshop complementeren we het plezier van samen een biertje drinken met het in het hier en nu staan van Yoga.  Deze workshop geeft u een energieke, geheel nieuwe ervaring met Yoga én we leggen met hart en ziel hier de bodem voor carnaval 2019.  De juf zal gepast gekleed zijn voor dit heerlijke, zen feeske! 

We geven u, met of zonder Yoga ervaring, wel of geen lid, graag deze ervaring mee op; Vrijdag 1 maart 14.30- 16.00 uur Kosten voor deelname €20 p.p. Inschrijven kan via 040-2041885 of info@valkencourt.nl Leden ontvangen 10% korting bij betaling met de Clubkey met Clubcreditabonnement   Een kostuum mag, is niet verplicht.

Alaaf & Namasté! 

Contact

Health & Sports Club Valkencourt
Pastoor Heerkensdreef 15
5552 BG Valkenswaard

040 204 18 85
Workshop Bier Yoga

Workshop Bier Yoga

Geplaatst op: 2019-01-28

Begin Ontspannen aan de Carnaval met BierYoga Onze Yogadocent Susan nodigt u uit om de uurkes vuurafgoand aan carnaval bij ons op de Club in te luiden met een workshop BierYoga! Deze nieuwe hype in Yogalan...

Lees meer Meer nieuws
Health & Sportsclub Valkencourt op Tv

Health & Sportsclub Valkencourt op Tv

Geplaatst op: 2019-01-15

Vanaf zondag 20 januari presenteert RTL 4 het nieuwe seizoen van De Beste van Nederland. In de special “RTL Viert de goede voornemens” laten verschillende sportspecialisten zien hoe je goede voornemens...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.