‘’Ouder worden en jonger voelen’’

U kent het wel. U wordt “ouder”; een pijntje hier en een pijntje daar. Wat op “jonge” leeftijd allemaal nog zonder enige moeite of nadenken kon, wordt nu allemaal een beetje moeilijker. Gelukkig kunt u dit proces beïnvloeden. Ouder worden kunnen wij niet voor u stoppen, maar de ouderdom kunnen wij zeker vertragen.

Graag helpen wij u ontdekken dat sporten dé manier is om fit te blijven en uw conditie te behouden. Op een laagdrempelige, prettige en veilige manier gaan wij met u aan de slag om dit te bereiken. Ook heeft u de keuze uit tal van groepslessen, zoals bijvoorbeeld Fit+ of Aquarobics waaraan u kunt deelnemen. U ontmoet nieuwe mensen, waarmee u na afloop een gezellig kopje koffie kunt drinken in onze Brasserie. Kortom: met sportief bewegen, gezonde voeding en regelmatige ontspanning bent u gezonder en fitter, heeft u meer zelfvertrouwen en voelt u zich krachtiger.

Fit+ / Fit+ Water

Fit+ is sporten in groepsverband op je eigen niveau. Er wordt gestart met 45 minuten bewegen in één van onze groepsfitness studio’s of in de fitness onder begeleiding van een ervaren instructeur.
Vervolgens wordt er een half uurtje gezellig samen koffie of thee gedronken in de Horeca om daarna 45 minuten onder begeleiding in het zwembad te bewegen.
Tijdens deze lessen ligt de focus op conditie en spierversteviging, maar vooral werken op eigen niveau en doen wat goed voelt. Er wordt rekening gehouden met blessures en lichamelijke klachten.
· Deze speciale groepslessen worden gegeven op dinsdag en vrijdagmiddag vanaf 13.15 uur.

Fit+ Fitness

Werk elke maandag, woensdag en donderdag om 14.45 uur op eigen niveau op een veilige manier onder begeleiding van een gediplomeerde fitnessinstructeur een half uur aan souplesse, spierkracht en/of uithoudingsvermogen.

Flexplek met wifi

Vragen?

We bellen je graag even om ze te bespreken!