Schoonheidssalon

Health & Sports Club Valkencourt is de plek waar inspanning en ontspanning samenkomen. Een inhouse schoonheidssalon mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Daarom opende Sanne in september 2018 The Beauty Bar by Valkencourt: een totaalconcept op het gebied van schoonheidsverzorging voor zowel vrouwen als mannen. 

The Beauty Bar by Valkencourt is gespecialiseerd in huidverbetering en bindweefselmassages. “De huid is je grootste orgaan en het beschermt je tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De verzorging daarvan is dus geen luxe maar noodzaak”, aldus Sanne. Na jarenlange ervaring en het volgen van talloze trainingen heeft ze zelf ervaren wat schoonheidsbehandelingen kunnen doen. Een betere doorbloeding, zuurstoftoevoer, glans en egaliteit zorgen ervoor dat de huidconditie intensief verbeterd wordt.

The Beauty Bar by Valkencourt werkt alleen met hoogwaardige, biologische producten. In alle behandelingen staan ontspanning en het resultaat centraal. Wil je graag zelf een behandeling ervaren en een momentje voor jezelf creëren? Maak dan een afspraak via +31 (0)6 10 08 19 24 of stuur een e-mail naar info@thebeautybarbysanne.nl.

Contact

Health & Sports Club Valkencourt
Pastoor Heerkensdreef 15
5552 BG Valkenswaard

040 204 18 85
Workshop “De 5 Tibetaantjes”

Workshop “De 5 Tibetaantjes”

Geplaatst op: 2019-09-02

“Nam u uzelf vanmorgen ook weer voor om vanavond vroeg uw bed in te duiken omdat u weer eens futloos wakker werd?” “Heeft u uw middagdip ook weer met een suikerbom proberen te bestrijden?”...

Lees meer Meer nieuws
Zumba Workshop

Zumba Workshop

Geplaatst op: 2019-06-18

Wilt u ook 2 uurtjes de heupen los gooien en dansen met onze top Zumba instructeurs?

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.