Schoonheidssalon

Health & Sports Club Valkencourt is de plek waar inspanning en ontspanning samenkomen. Een inhouse schoonheidssalon mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Daarom opende Sanne in september 2018 The Beauty Bar by Valkencourt: een totaalconcept op het gebied van schoonheidsverzorging voor zowel vrouwen als mannen. 

The Beauty Bar by Valkencourt is gespecialiseerd in huidverbetering en bindweefselmassages. “De huid is je grootste orgaan en het beschermt je tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De verzorging daarvan is dus geen luxe maar noodzaak”, aldus Sanne. Na jarenlange ervaring en het volgen van talloze trainingen heeft ze zelf ervaren wat schoonheidsbehandelingen kunnen doen. Een betere doorbloeding, zuurstoftoevoer, glans en egaliteit zorgen ervoor dat de huidconditie intensief verbeterd wordt.

The Beauty Bar by Valkencourt werkt alleen met hoogwaardige, biologische producten. In alle behandelingen staan ontspanning en het resultaat centraal. Wil je graag zelf een behandeling ervaren en een momentje voor jezelf creëren? Maak dan een afspraak via +31 (0)6 10 08 19 24 of stuur een e-mail naar info@thebeautybarbysanne.nl.

Contact

Health & Sports Club Valkencourt
Pastoor Heerkensdreef 15
5552 BG Valkenswaard

040 204 18 85
Biocircuit

Biocircuit

Geplaatst op: 2019-05-15

Nu bij Valkencourt: Biocircuit. Dit circuit biedt een training op maat waarmee je je fitnessdoelen in korte tijd bereikt.

Lees meer Meer nieuws
Workshop Tibetaanse Yoga

Workshop Tibetaanse Yoga

Geplaatst op: 2019-05-10

De Vijf Tibetanen hebben een vitaliserende werking op zowel uw lichamelijke als mentale conditie. Ze worden daarom ook wel de vijf verjongingsrituelen genoemd.

Lees meer Meer nieuws