Weten of Health & Sports Club Valkencourt dé sportschool voor u is?

Bent u op zoek naar een sportschool in Valkenswaard? Zoekt u een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Health & Sports Club Valkencourt in Valkenswaard dé sportschool voor u, met o.a. fitness, groepslessen en personal training.

Het is lastig om bij de start direct te weten waar u moet beginnen. Zeker als u nog niet zeker weet of u zich wel op uw plek voelt bij Health & Sports Club Valkencourt. 

Vul nu de Valkencourt Check in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit u nergens aan vast, maar krijg u wel inzicht in uw doelen en welk lidmaatschap het beste bij u past. Invullen duurt slechts 1 minuut.

 

Health & Sports Club Valkencourt in Valkenswaard is dé plek voor individueel fitnessgroepsfitness, en personal training. Bij Health & Sports Club Valkencourt bent u verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om u uw doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met 2 Proefweken Fitness*.

*Bij 2 weken niet goed geld terug garantie bij inschrijving

Contact

Health & Sports Club Valkencourt
Pastoor Heerkensdreef 15
5552 BG Valkenswaard

040 204 18 85
Health & Sportsclub Valkencourt op Tv

Health & Sportsclub Valkencourt op Tv

Geplaatst op: 2019-01-15

Vanaf zondag 20 januari presenteert RTL 4 het nieuwe seizoen van De Beste van Nederland. In de special “RTL Viert de goede voornemens” laten verschillende sportspecialisten zien hoe je goede voornemens...

Lees meer Meer nieuws
2 Proefweken

2 Proefweken

Geplaatst op: 2018-07-24

Bent u op zoek naar een nieuwe sportschool? Wij zijn overtuigd dat wij iets voor uw doelstelling kunnen betekenen op een manier die effectief en prettig is. Schrijf u in voor 2 proefweken en ervaar het z...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.